Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 12
 İndirme 1
Utilization of Construction Waste Tiles as a Replacement for Fine Aggregates in Concrete
2017
Dergi:  
Engineering, Technology & Applied Science Research
Yazar:  
Özet:

Abstract Ceramic wastes are found to be suitable for usage as substitution for fine and coarse aggregates in concrete production. This study is an investigation into the utilization of waste tiles as partial replacement for fine and coarse aggregates in concrete. The control mix and other mixes containing cement, water, granite and partial replacement for sand with crushed tiles (in 5%, 10%, 15% and 20% proportions) were cast, cubed, cured and crushed. Also, another mix containing cement, water, sand and partial replacement of granite with crushed tiles (in 25%, 50% and 75% proportions) were cast, cubed, cured and crushed. The specimens were tested for their respective compressive strengths using the Universal Testing Machine (UTM) on the 7th, 14th, 21st and 28th days of curing. At 28 days, the compressive strength value of 5% of fine-waste tiles replacement was 20.12 N/mm2 while that of 10%, 15% and 20% were 14.24 N/mm2, 11.04 N/mm2 and 10.12 N/mm2 respectively. Moreover, at 28 days, the compressive strength of 25% of coarse-waste tiles replacement shows an increase to 22.45 N/mm2 while that of 50% and 75% were 18.4 N/mm2 and 12.2 N/mm2 respectively. Thus it can be concluded that fine aggregates can be substituted at 5% waste tiles while coarse aggregates can be substituted at 25% waste tiles.>/p>

Anahtar Kelimeler:

0
2017
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler












Engineering, Technology & Applied Science Research

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.845
Atıf : 2.878
Engineering, Technology & Applied Science Research