Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
Triazole Substituted Phthalocyanines and Their Electrochemical Properties
2018
Dergi:  
Hittite Journal of Science & Engineering
Yazar:  
Özet:

New cobalt (II), zinc (II), tin (II) and metal free phthaloyanines having peripherally triazole and Schiff’s base groups on were synthesized and their electrochemical properties were studied. In the first step of the synthetic procedure, triazole moiety, in the second step Shiff base moiety and in the third step key compound substituted phthalonitrile have been synthesized successfully in high yield. At the final stage target phthalocyanines have been obtained and characterized by combination of spectral analysis. The electrochemical measurements showed that while Free- and Sn-Pc give irreversible oxidation process, Co- and Zn- phthalocyanines give quasi-reversible electron transfer reaction in dichloromethane solution. Keywords: Phthalocyanine; Metallophthalocyanine; Triazole; Schiff base; Electrochemistry. DOI: 10.17350/HJSE19030000071 Full Text: Research Article

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Hittite Journal of Science & Engineering

Dergi Türü :   Uluslararası

Hittite Journal of Science & Engineering