Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 20
 İndirme 3
ANALYSIS OF EXPORT VOLUME IN BELT AND ROAD COUNTRIES BY GRAVITY MODEL METHOD
2022
Dergi:  
Asos Journal
Yazar:  
Özet:

Belt and Road Initiative (BRI) is a strategy proposed by the People’s Republic of China in 2015.  BRI is an initiative that aims to integrate countries with infrastructure investments. BRI contains six international economic corridors. These corridors reduce the distances between countries thanks to roads, ports, and infrastructure investments.  In this study, we analyzed the impact of infrastructure on export in Belt Road countries during 2000–2020 by applying the System GMM approach. The consequences show the important and positive impact of indication and sub-indications (i.e., energy, telecommunication, transport, and finance) of infrastructure on export in countries like Asia, Europe, the Middle East, and Africa.

Anahtar Kelimeler:

null
2022
Dergi:  
Asos Journal
Yazar:  
Analysis Of Export Volume In Belt and Road Countries By Gravity Model Method
2022
Dergi:  
Asos Journal
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Asos Journal

Alan :   Eğitim Bilimleri; Filoloji; Güzel Sanatlar; Hukuk; İlahiyat; Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler; Spor Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 5.146
Atıf : 9.715
Asos Journal