Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 9
 İndirme 1
Publication Ethics: A Case Series With Recommendations According To Committee On Publication Ethics (cope)
2012
Dergi:  
Iranian Journal of Basic Medical Sciences
Yazar:  
Özet:

Ethical misconduct is not a new issue in the history of science and literature. However, ethical misconducts in science have grown considerably in the modern era which is due to emphasis on the scientific proliferation in research institutes and gauging scientists according to their publications. In the current case series, several misconducts occurring over the previous years in Mashhad University of Medical Sciences (Mashhad, Iran) either for Journals or Faculty members were gathered and specific recommendations were provided to avoid similar events in the future. All recommendations are according to Committee on Publication Ethics (COPE).

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Iranian Journal of Basic Medical Sciences

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.961
Atıf : 701
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini