Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 23
 İndirme 2
A Numerical Investigation of a Bird Strike on the Structure of an Aircraft Wing Leading Edge
2020
Dergi:  
European Mechanical Science
Yazar:  
Özet:

The bird strike incidents have been a problem since the start of modern aviation. It remains one of the most dangerous threat to the flight safety. Although catastrophic failure is uncommon, flight safety authorities require aircrafts to be designed to complete the flight without any harm. In addition to experimental investigation of bird strikes, finite element modeling is adopted in numerous researches on bird strike. A finite element model based on smooth particle hydrodynamics (SPH) is developed to analyze the bird strike effect on a leading edge of an aircraft wing. Since birds strike at the leading edge of the wings from different orientation, bird strike simulations are performed from various orientations. Results presented in the current work that the advancing angle of birds toward the leading edge has a minor effect on the deformation of the leading edge of an aircraft wing.  The deformation behavior of the wing leading edge after bird strike is discussed in detail by presenting the results in figures. Simulations illustrated that the advancing angle of a real bird causes substantial structural deformations on wing profiles.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler












European Mechanical Science

Alan :   Mühendislik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 200
Atıf : 126
European Mechanical Science