Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 1
Milli Mücadele Dönemi Dış Yardımlar
2015
Dergi:  
Journal of Institute of Economic Development and Social Researches
Yazar:  
Özet:

When a nation that has been fighting for its country and its state for many years has been forced to enter a new trial, the question of how to carry out the new faction with scarce resources has been gained. Undoubtedly, as in the case of the implementation of "one-off-one national orders", if the main resource to be used for the execution of this struggle is still in Anatolia, the foreign assistance to be received is also important for the success of the combat. Although these benefits do not fully meet the needs, especially the assistance from the Turkish and Islamic world is very important.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Journal of Institute of Economic Development and Social Researches

Dergi Türü :   Uluslararası

Journal of Institute of Economic Development and Social Researches