Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 12
 İndirme 1
Neurofibroma in the Nasal Cavity: A Rare Clinical Entity
2022
Dergi:  
Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Dergisi
Yazar:  
Özet:

Most peripheral nerve sheath tumors are benign. Neurofibroma, one of the peripheral nerve sheath tumors, is rarely seen in the nasal cavity. Definitive diagnosis of neurofibroma can be made by histopathological examination of the specimen. A 46-year-old female patient was admitted to Fatih Sultan Mehmet Health Practice and Research Center Ear Nose and Throat clinic with swelling complaints that have been slowly growing at the entrance to the left nasal cavity for a long time. In the examination, approximately 1x1 cm mass was detected under the skin in the left medial crus of the alar cartilage. The patient underwent mass excision from the left nasal passage under local anesthesia. The patient had no postoperative complications. Histopathological examination of the operation material was reported as a neurofibroma. The aim of this case report is discuss case in light of literature in the terms of symptoms, diagnosis and surgical methods.

Anahtar Kelimeler:

2022
Yazar:  
0
2022
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Dergisi

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 103
Atıf : 4
Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Dergisi