Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 5
The Influence Of One Rpm Cycling Training Session Blood Pressure In Women
2014
Dergi:  
Revista Brasileira de Prescrição e Fisiologia do Exercício
Yazar:  
Özet:

The present study aimed to evaluate the influence of a training session RPM cycling the levels of systolic and diastolic in women. The study sample consisted of 18 women aged 20 to 30 years. Methodological strategy evaluation study was decided to use a blood pressure measurement of women at two points before the start of the intervention period and developed after an assessment. As an intervention strategy was held practice session RPM cycling. Through statistical analysis of the participants in both groups showed significant scores, where both the systolic and diastolic exhibited reduced by the proposed intervention identifying and confirming the importance of such training. Therefore it can be stated that the method of training the RPM cycling is effective in reducing levels of systolic and diastolic women, and can be used as an intervention in the prevention and control of arterial hypertension due to its numerous benefits organic system.

Anahtar Kelimeler:

Null
2014
Yazar:  
0
2014
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Revista Brasileira de Prescrição e Fisiologia do Exercício

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 562
Atıf : 8
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini