Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 31
 İndirme 17
Chemical Composition Of Essential Oils From Pinus Caribaea Morelet Needles
2020
Dergi:  
French-Ukrainian Journal of Chemistry
Yazar:  
Özet:

Plant allelochemicals from essential oils have recently received considerable attention in pharmaceutical, cosmetic and agricultural sectors due to their biodegradability and low toxicity. This study analyzed the composition of essential oils of Pinus caribaea Morelet var. hondurensis needles. Thirty-nine compounds were identified using gas chromatography/mass chromatography and gas chromatography, and the most abundant components were limonene (38.6%), α-pinene (27.6%), borneol (6.7%) and myrcene (3.5%). Aristolene, ledol and guaiol were reported for the first time in P. caribeae needles. Composition of the needles was dominated by monoterpene hydrocarbons (77.2%) followed by oxygenated monoterpenes (12.0%), sesquiterpene hydrocarbons (4.7%) and oxygenated sesquiterpenes (1.7%).

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










French-Ukrainian Journal of Chemistry

Alan :   Fen Bilimleri ve Matematik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 176
Atıf : 4
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini