Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 13
 İndirme 1
Kanser Hastalarinda Palyatif Bakim ve Fitoterapi
2023
Dergi:  
Bezmialem Science
Yazar:  
Özet:

Cancer is defined as a complex disease that occurs with the uncontrolled proliferation of cells and develops under the influence of genetic and environmental conditions. Chemotherapy and radiotherapy are frequently used in cancer treatment. Side effects related to these treatments are observed in most of the patients. Palliative care, which is an important part of cancer management today, aims to alleviate the symptoms and side effects of these treatments and to increase the quality of life of the patient. A growing number of patients with cancer are inclined towards complementary and integrative medicine, including herbal medicine. The interest in this field is increasing because it has been shown by preclinical and clinical studies that some phytotherapeutic products can reduce the side effects of chemotherapy and radiotherapy. This review summarizes phytotherapeutic approaches supported by clinical studies for palliative care in cancer patients.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Bezmialem Science

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 636
Atıf : 88
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini