Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 3
Sağlık Hizmetlerinde Pazarlama Araştırmalarında Uygulanan Teknikler
2023
Dergi:  
Uluslararası Sağlık Yönetimi ve Stratejileri Araştırma Dergisi
Yazar:  
Özet:

Sağlık hizmetleri diğer hizmet sektörlerinde farklı olarak kendine özgü nitelikleri bulunan bir alanı oluşturmaktadır. Hem hitap ettiği kitle hem sunduğu hizmetin taşıdığı nitelikler bakımından değerlendirildiğinde pazarlama, reklam gibi faaliyetlerin alana kazandırılması hassasiyeti gündeme getirmektedir. Gelişen ve değişen teknolojilerin sağlık sektörüne yansımasıyla birlikte gerek hizmetlere olan talebin belirlenmesi gerekse hizmetlerde standardın yakalanması adına çalışmaların yapılması gereksinimi hissedilmiştir. Bu anlamda sağlık hizmetleri pazarlama araştırmalarında uygulanan tekniklerin incelenmesinin önemli olduğu düşüncesiyle bu çalışma yürütülmüştür.

Anahtar Kelimeler:

Techniques Applied In Marketing Research In Healthcare Services
2023
Yazar:  
Özet:

Health services constitute an area with its own characteristics, unlike other service sectors. When evaluated in terms of both the audience it addresses and the qualities of the service it offers, bringing activities such as marketing and advertising to the field brings sensitivity to the agenda. With the reflection of developing and changing technologies on the health sector, it has been felt that studies should be carried out in order to determine the demand for services and to achieve the standard in services. In this sense, this study was carried out with the thought that it is important to examine the techniques applied in health services marketing research.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Uluslararası Sağlık Yönetimi ve Stratejileri Araştırma Dergisi

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 280
Atıf : 1.058
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini