Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 12
 İndirme 3
Sosyolojinin Mukaddimesi, Mukaddime’de Sosyoloji, Ensar Cetin, Nobel Akademik Yayincilik, Ankara; 2020, 118 Sayfa, Isbn 9786254069413
2022
Dergi:  
Mukaddime
Yazar:  
Özet:

Ibn Khaldun's Muqaddima is considered one of the classical works today. The reason for this is that this work has developed various concepts and theories in many fields of social sciences, especially sociology. There are many studies on the contribution of Muqaddima to social sciences. One of them is the work called "Muqaddima of Sociology, Sociology in the Muqaddima". In this study, this work is criticized.

Anahtar Kelimeler:

Book Critics: Muqaddima Of Sociology, Sociology In The Muqaddima
2022
Dergi:  
Mukaddime
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Mukaddime

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 332
Atıf : 874
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini