Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
Hadrah Extracurricular Activities In Improving Students' Music Skills At School
2024
Dergi:  
International Journal of Curriculum and Instruction
Yazar:  
Özet:

Abstract This research aims to describe how Hadrah extracurricular activities improve students' musical skills at school. This research is included in qualitative descriptive research, which focuses on the development of students' musical skills after participating in Hadrah extracurricular activities. The research methods used include observation, interviews, and documentation. The data instrument for observation uses a questionnaire, while interviews use a structured questionnaire. The data source in this research uses primary data sources, namely data obtained directly in the field through informants in the form of coaches and members of Hadrah extracurricular activities. The various data obtained were then analyzed, and a data reduction process was carried out to be presented in the form of a short description and conclusions drawn. Based on the process carried out, it was found that Hadrah extracurricular activities can improve students' musical skills and attitudes.

Anahtar Kelimeler:

0
2024
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










International Journal of Curriculum and Instruction

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 666
Atıf : 304
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini