Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 13
 İndirme 3
The Use Of Textures As A Visual Design Element In Cut-out Illustrations
2023
Dergi:  
Journal of Awareness
Yazar:  
Özet:

As digital media changes and evolves with technology, it has become an indispensable part of human life, offering various opportunities in terms of design and illustration. It is up to the illustrator’s creative imagination to use these opportunities to the best of their ability because while opportunities may change, the only constant is creativity. With the use of more and more digital software and tools, visual arts are now appearing in digital media. In this context, the research aimed to consider texture as a design element in digital illustration rather than just using painting tools in the software. The contribution of texture to design as a visual texture through the cut-out technique was examined.

Anahtar Kelimeler:

0
2023
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Journal of Awareness

Alan :   Eğitim Bilimleri; Fen Bilimleri ve Matematik; Güzel Sanatlar; Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 409
Atıf : 742
© 2015-2024 Sobiad Atıf Dizini