Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 20
 İndirme 2
An Emphatic Perspective: How Do Pre-school and Classroom Teacher Candidates Interpret Child Abuse and Neglect
2023
Dergi:  
Eğitimde Nitel Araştırmalar Dergisi
Yazar:  
Özet:

Abstract This study aims to evaluate the perceptions of teacher candidates regarding child abuse and neglect as well as propose preventive measures. Utilizing a phenomenological design, a qualitative research method, the study focuses on understanding the unique experiences of individuals. The sample was selected through purposive random sampling and homogeneous sampling techniques. Data was gathered from 13 participants, including 7 elementary education candidates and 6 pre-school education candidates, at the Faculty of Education of a public university in Turkey during the 2018-2019 academic year. The participants' work was analyzed using "content and descriptive analysis" methods.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Eğitimde Nitel Araştırmalar Dergisi

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 382
Atıf : 3.924
2023 Impact/Etki : 0.2
Eğitimde Nitel Araştırmalar Dergisi