Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 3
 İndirme 1
Hifzi Topuz’la Geleneksel Medyadan Yeni̇ Medyaya…
2024
Dergi:  
Yeni Yüzyıl'da İletişim Çalışmaları Dergisi
Yazar:  
Özet:

Bu söyleşi, 26 Eylül 2023 tarihinde aramızdan ayrılan, Türk basın tarihinin en önemli isimlerinden Hıfzı Topuz’un anısı için hazırlanmıştır. Doğum tarihi ve yaptığı işlerle Cumhuriyetimizin bir simgesi olan Hıfzı Topuz’la 30 Kasım 2017’de gerçekleşen söyleşide, Topuz, geleneksel medyadan yeni medyaya geçiş sürecini deneyimleyen bir gazeteci olarak bu dönemi değerlendirmiştir. Topuz, iletişimin sosyal medya alanında gelişeceğini ve teknolojik yeniliklerin bu gelişime katkı sağlayacağını belirtmiştir. Hıfzı Topuz, kitaplarının başarısını, röportaj tekniğine, kısa ve anlaşılır cümlelerle yazmasına ve eserlerini bir mesaj olarak iletmesine bağlamıştır. Gazeteci olmak isteyenlere yetenek, bilgi ve kültürün yanı sıra deneyim kazanmalarını önermiştir. Hıfzı Topuz’un mücadeleci kişiliği, çalışkanlığı ve önderliği unutulmayacak özelliklerindendir.

Anahtar Kelimeler:

With Hifzi Topuz, From Traditional Media To New Media...
2024
Yazar:  
Özet:

This interview has been prepared in memory of Hıfzı Topuz, one of the most important figures in Turkish press history, who passed away on September 26, 2023. In the interview that took place on November 30, 2017, with Hıfzı Topuz, a symbol of our Republic with his birth date and contributions to the field, he reflected on the transition from traditional media to new media as a journalist experiencing this period. Topuz emphasized that communication would evolve in the realm of social media and that technological innovations would contribute to this development. He attributed the success of his books to his interview technique, writing in short and understandable sentences, and conveying his works as a message. For those aspiring to become journalists, Hıfzı Topuz recommended gaining experience in addition to talent, knowledge, and culture. His determined personality, hard work, and leadership are enduring qualities that will not be forgotten.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler
Yeni Yüzyıl'da İletişim Çalışmaları Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Yeni Yüzyıl'da İletişim Çalışmaları Dergisi