Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 1
İtalya’da Avrupa Supheci̇li̇gi̇ Tartismalari Uzeri̇ne Bi̇r Degerlendi̇rme
2023
Dergi:  
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Yazar:  
Özet:

Avrupa şüpheciliği, Avrupa Birliği (AB) çalışmalarında özellikle Avro bölgesi krizi sonrasında sıkça vurgu yapılan kavramlardan biri olmuştur. Aşırı-sağ partilerin AB politikalarına karşı argümanları ekonomik kriz ve göçmen kriziyle birlikte yeniden şekillenmiş ve bu argümanlar halkın AB hakkındaki algısını da olumsuz yönde etkilemiştir. İtalya entegrasyon sürecinin başından beri Avrupa taraftarı olan ülkelerden biri olsa da zaman içinde bu durum değişmeye başlamıştır. Bu makalede, İtalya’da, Avrupa taraftarlığı ve Avrupa şüpheciliği, ulusal düzeyde ve AB düzeyinde Avrupa şüphecisi partilerin artması ve halka etkisi çerçevesinde tartışılacaktır. Avrupa şüpheciliği üzerine farklı sınıflandırmalar ve çeşitli bakış açıları bulunmakta olup, bu bakış açıları İtalya örneğine odaklanarak incelenecektir.

Anahtar Kelimeler:

2023
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi