Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 14
 İndirme 6
Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Öğrencilerinin Rekreasyon Faaliyetlerine Katılımlarının Değerlendirilmesi / The Evaluatıon Of Recreatıon Actıvıtıes Of The Students At The Department Of Physıcal Educatıon and Sport
2004
Dergi:  
Research in Sport Education and Sciences
Yazar:  
Özet:

Bu çalışma; beden eğitimi ve spor yüksekokullarında okuyan öğrencilerin genel durumlarim belirlemek ve boş zamanlanndan yola çıkarak bu öğrenci/erin boş zaman/ann! değerlendirme şekillerini tespit etmek amacı ile yapılmıştır. Bu amaçla beden eğitimi öğrencilerinin genel özelfik/erini belli ederek öğrencilerin boş zamanlann! daha verimli değerlendirmek için öneriler ortaya konu/maya çafışiJmıştır. Çalışma sonuçlan oku/ tarafından düzenlenen aktivitelere öğrencilerin büyük bir çoğunluğu katı/mak istememektedir. Çalışma yine göstermektedir ki öğrenciler bu tip aktivite/erin düzenlenirken kendi fikir/erinin de alınmasını istemektedirler .Bu olumsuz durum öğrencileri re aktif olmak yerine proaktif almalann! yeğ/emektedir   SUMMARY The goal of this study is to evaluate the personaf situations and way of,spending their spare time of students who are attending physcial education training and sport high school. . Study reveals the personality of student and makes suggestions to make contributions of improving of their skills. The results of the study indicate that majority of the students were not keen to participate both social and sportive activities that held by their school. What is the reason behind behavior of the students was inefticiency of organizational aspects of activities that provided by University. Study again shows that student was expecting to be asked the before any activities were organized. This may be indicates that situations prefer to be proactive rather than reactive

Anahtar Kelimeler:

2004
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




Research in Sport Education and Sciences

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 489
Atıf : 1.079
2023 Impact/Etki : 0.264
Research in Sport Education and Sciences