Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 21
 İndirme 1
İnkarcıların Bir Karakter Özelliği Olarak Şımarıklık
2009
Dergi:  
Hikmet Yurdu Düşünce-Yorum Sosyal Bilimler Araştırma Dergisi
Yazar:  
Özet:

Şımarıklık ilk bakışta, insanın toplum içerisindeki ilişkileriyle sınırlı bir özellikmiş gibi değerlendirilebilir. Fakat biz Kur'an'ın, şımarıklığı Allah-insan ilişkisini de etkileyen bir kişilik özelliği olarak ele aldığını görürüz. Kur'an'ın, şımarıklığını konu edindiği kişi ya da topluluklar, aynı zamanda Allah'a ve onun mesajlarına karşı çıkan insanlar olarak tanıtılır.

Anahtar Kelimeler:

As A Chracteristic Feature Of Unbeliever: Impertinence
2009
Yazar:  
Özet:

As a Chracteristic Feature of Unbeliever: Impertinence Impertinence is been evaulated as if it is a chracteristis feature of community which seen in realtion of human being. But we saw in Qoran that impentinence is one of the feature of unbeliver. Person or community whish got be subject of Qoran, they introduce human being whom oppose the message of Qoran.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Hikmet Yurdu Düşünce-Yorum Sosyal Bilimler Araştırma Dergisi

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 400
Atıf : 707
2023 Impact/Etki : 0.05
Hikmet Yurdu Düşünce-Yorum Sosyal Bilimler Araştırma Dergisi