Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 7
COVİD-19 PANDEMİ SÜRECİNDE ORDU İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ VE GİRESUN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNÜN INSTAGRAM KULLANIMINA İLİŞKİN BİR ARAŞTIRMA
2021
Dergi:  
İstanbul Kent Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Dergisi
Yazar:  
Özet:

İletişim ağlarının da gelişen teknolojiye ayak uydurması sosyal medya platformlarının kullanımını artırmaktadır. Küresel olarak yaşanan gelişmeler bireyleri ve kurumları etkileyerek sosyal medya platformlarını kullanmaya teşvik etmektedir. Evrensel çapta internet kullanım oranının pik yapması ve bu oranın çoğunluğunu sosyal medya platformlarının oluşturması kamu kurumları tarafından da oldukça dikkat çekici bir durum haline gelmektedir.Bu çalışmada Ordu İl Sağlık Müdürlüğü ve Giresun İl Sağlık Müdürlüğünün 11.03.2020 – 11.04.2020 tarihleri arasında Instagaram paltformundan yapmış olduğu paylaşımları içerik analizi yöntemi kullanılarak incelenmeye çalışılmıştır. Çalışmanın amacı; ilgili kurumların Instagram profili üzerinden hedef kitlesine Covid-19 pandemisiyle ilgili farkındalık oluşturacak bir sosyal medya yönetimi oluşturmaktır. Çalışmanın sonucunda; ilgili kurumların Instagaram platformu üzerinden bahsedilen tarihler arasında yapılan paylaşımların pandemi sürecinde hedef kitleye yönelik kullanımı biçimi incelenmiş, konu ile ilgiliuyarıcı ve farkındalık oluşturacak yaklaşımlar sonuç kısmında değerlendirilmiştir.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










İstanbul Kent Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Dergisi

Dergi Türü :   other

İstanbul Kent Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Dergisi