Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 29
Sürdürülebilir Rekabet Avantajı Yakalamada Kurumsal Sosyal Sorumluluk Kampanyaları ve Planlama Sürecinin Önemi
2009
Dergi:  
Türkiye İletişim Araştırmaları Dergisi
Yazar:  
Özet:

Günümüzde örgütlerin kalite ve maliyet kadar, sosyal sorumluluklara uygun hareket etmeleri rekabet edebilmeleri için önemli bir koşul haline gelmiştir. Sosyal sorumluluk temelinde örgütlerin üzerine düşen sorumluluklarını yerine getirmeleri örgütün değerini artırmaktadır. Bugün örgütlerin tutundurma faaliyetleri çerçevesinde kullanıldıkları bütçenin büyük bir kısmı kurumsal sosyal sorumluluk kampanyalarına harcanmaktadır. Bu da kampanyaların önemini artırmakta, planlama sürecini de önemli bir yere koymaktadır. Örgütün stratejik kararlarından biri olan kurumsal sosyal sorumluluk kampanyaları rekabet avantajı yakalanması açısından iyi hazırlanmış planları gerektirmektedir. Bu çalışma sürdürülebilir rekabet avantajı kavramı üzerinde durmakta, kurumsal sosyal sorumluluk kampanyalarının rekabet edebilirlikle olan ilişkisine değinerek planlama sürecinin önemine vurgu yapmaktadır.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Türkiye İletişim Araştırmaları Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 351
Atıf : 977
2023 Impact/Etki : 0.15
Türkiye İletişim Araştırmaları Dergisi