Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 12
Assessing Students' Achievement through Problem-Based Learning to Reveal the Implicit Bias of Fake News
2021
Dergi:  
Journal of World Englishes and Educational Practices
Yazar:  
Özet:

The widespread dissemination of fake news could have serious negative consequences for individuals and society. First, fake news could upset the balance of authenticity in the news ecosystem. For example, the most popular fake news was more prevalent on Facebook or Instagram media. Second, fake news intentionally persuaded consumers to accept biased or false beliefs. Third, fake news was changing the way people interpret and react to real news. For example, some fake news was created to mistrust and confuse people, so it was impossible, to tell the truth from what was not. To mitigate the negative impact of fake news, it was very important to develop methods to automatically detect fake news in social networks, namely problem-based learning, in order to differentiate between real and fake visual content. Qualitative and quantitative approaches were performed using experimental and control groups to determine whether problem learning could induce students to engage more actively with the topic and develop critical thinking skills to avoid the implicit bias of fake news. This study was conducted at Universitas Katolik Santo Thomas Medan, Indonesia. This research showed that problem-based learning could promote the development of learning communities where learners could freely exchange ideas and ask questions related to the material being studied. Therefore, problem-based learning was an effective way to improve the analytical ability to distinguish between real news and fake news based on the credibility of the news.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler










Journal of World Englishes and Educational Practices

Dergi Türü :   Uluslararası

Journal of World Englishes and Educational Practices