Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 3
 Görüntüleme 17
 İndirme 1
AcSIS: Authentication System Based on Image Splicing
2019
Dergi:  
Engineering, Technology & Applied Science Research
Yazar:  
Özet:

Abstract Text-based passwords are widely used for the authentication of digital assets. Typically, password security and usability is a trade-off, i.e. easy-to-remember passwords have higher usability that makes them vulnerable to brute-force and dictionary attacks. Complex passwords have stronger security but poor usability. In order to strengthen the security in conjunction with the improved usability, we hereby propose a novel graphical authentication system. This system is a picture-based password scheme which comprises of the method of image splicing. Authentication data were collected from 33 different users. The usability of the method was evaluated via a comparison between the number of correct and incorrect authentication attempts and time taken. Additionally, a comparison was made between our proposed method and a complex text-based password authentication method using the authentication success rate. Authentication using image splicing proved to be resilient to brute-force attacks since the processing of images consumes a voluminous password space. The evaluation of the usability revealed that graphical passwords were easy-to-remember, resulting in a higher number of correct attempts. The proposed method produced 50% higher success rate compared to the text-based method. Findings motivate the use of the proposed method for securing digital assets.

Anahtar Kelimeler:

0
2019
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler




Engineering, Technology & Applied Science Research

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.845
Atıf : 2.898
2023 Impact/Etki : 0.733
Engineering, Technology & Applied Science Research