Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 10
EBEVEYNLERİN ÇEVRİM İÇİ RİSK VE ÇEVRİM İÇİ FAYDA ALGILARININ TEKRAR SATIN ALMAYA ETKİSİ
2021
Dergi:  
Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Yazar:  
Özet:

Bu araştırma 0-15 yaş aralığında çocuğu olan ebeveynlerin çevrim içi risk ve çevrim içi fayda algılarının tekrar satın almaya etkisini incelemek amacıyla yapılmıştır. Araştırma kapsamında 376 ebeveynden çevrim içi anket tekniği ile veriler toplanmıştır. Araştırma sonucunda, alışveriş süreci riski ile maddi riskin ve alışveriş süreci faydası ile kolaylık faydasının tekrar satın alma niyeti üzerinde etkisi olduğu sonucuna ulaşılmıştır. Ayrıca çevrimiçi risk algısı gelir ve eğitime göre farklılık gösterirken, çevrimiçi fayda yaş ve eğitime göre farklılık gösterdiği tespit edilmiştir.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler












Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Dergisi