Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 12
A Novel Deep Learning Approach for Semantic Interoperability Between Heteregeneous Multi-Agent Systems
2019
Dergi:  
Engineering, Technology & Applied Science Research
Yazar:  
Özet:

Abstract This article focuses on the issue of semantic interoperability in heterogeneous distributed multi-agent systems. Existing middleware technologies offer programming models that strongly combine agents’ learning models and communication models, which can lead to performance weaknesses when the number of agents is very important. Moreover, existing methods in the field of semantic interoperability solve the problem of understanding messages exchanged between distributed agents with heterogeneous ontologies, using several techniques to combine these ontologies. The first category of these methods relies on the fusion principle, others use alignment, and finally, there are those founded on Semantic Web technique. All these methods are limited to abstract concepts and do not deal with concrete concepts such as those represented by images. We propose in this paper a new approach that addresses the problem of semantic interoperability between heterogeneous distributed agents based on two principles: At first, the communication aspect of the agent from the learning aspect is separated. Then, we propose extending semantic interoperability to concrete concepts by combining two techniques: Semantic Web technology, which allows terms representing abstract concepts to be interpreted and deep learning technology, which is introduced as a new method to ensure semantic interoperability in the case of concrete concepts such as images. A detailed description of the proposed approach is provided, showing that it is very useful in solving the disadvantages of existing multi-agent platforms.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler












Engineering, Technology & Applied Science Research

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.845
Atıf : 2.898
2023 Impact/Etki : 0.733
Engineering, Technology & Applied Science Research