Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 5
A DECOMPOSITION OF CONTINUITY ON F*– SPACES AND MAPPINGS ON SA*– SPACES
2008
Dergi:  
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fen Dergisi
Yazar:  
Özet:

Abstract: An ideal topological space (X,Ï„,I) is said to be an F* – space if A=Cl*(A) for every open set A ⊂ X. In this paper, a decomposition of continuity on F* – spaces is introduced. An ideal topological space (X,Ï„,I) is said to be an SA* – space if (A)*⊂ A for every set A⊂X. It is shown that δI – r – continuity (resp. pre – I – continuity, semi – δ – I – continuity, * – perfect continuity) is equivalent to R – I – continuity (resp. R – I – continuity, t – I – continuity, * – dense – in – itself continuity) if the domain is an SA* – space. Key words: R – I – open set, δ – I – open set, δ – I – regüler set, decomposition of R – I – continuity, topological ideal. Mathematics Subject Classification (2000): Primary 54C08, 54A20; Secondary 54A05, 54C10. F*-UZAYLARDA SÜREKLİLİĞİN BİR AYRIŞIMI VE SA* -UZAYLARDA DÖNÜŞÜMLER Özet: Eğer (X, Ï„, I) uzayının her açık A alt kümesi için A = Cl*(A) ise bu taktirde bu uzaya F* – uzay denir. Bu çalışmada, F* – uzayında sürekliliğin bir ayrışımı verildi. Eğer (X, Ï„, I) uzayının her açık A alt kümesi için (A)*⊂ A ise bu taktirde bu uzaya SA* –uzay denir. SA*-uzayında δI – r –süreklilik (sırasıyla, pre-I-süreklilik, semi-Isüreklilik, * – perfect süreklilik) ile R – I – sürekliliğin (sırasıyla, R – I – süreklilik, t – I – süreklilik, kendi içinde *-yoğun süreklilik) birbirine eşdeğer olduğu gösterildi. Anahtar Kelimeler: R-I-açık küme, δ – I – açık küme, δ – I – regüler küme, R – I – sürekliliğin ayrışımı, ideal topoloji.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fen Dergisi

Dergi Türü :   other

Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fen Dergisi