Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 5
KİTAP TANITIM VE DEĞERLENDİRME: AŞK VE KAHRAMANLIK KONULU TÜRK HALK HİKÂYELERİNDE DÜŞMAN TİPİ
2020
Dergi:  
Hars Akademi Uluslararası Hakemli Kültür Sanat Mimarlık Dergisi
Yazar:  
Özet:

Bu çalışmada, Artvin Çoruh Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Dr. Mehmet Özdemir’in Aşk ve Kahramanlık Konulu Türk Halk Hikâyelerinde Düşman Tipi adlı eserinin eleştirel tanıtımı yapılmaktadır. Dr. Özdemir tarafından yazılan “Aşk ve Kahramanlık Konulu Türk Halk Hikâyelerinde Düşman Tipi” adlı eser, yazarın 2011-2013 yılları arasında Giresun Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı programında, hazırladığı yüksek lisans tezinden üretilmiş bir yayındır. Yazar, 2018 yılında Giresun Üniversitesi tarafından yayınlanan Karadeniz Sosyal Bilimler Dergisinin 18. sayısında tez çalışmasından yola çıkarak düşman tiplerini dikkate sunan bir makale yayınlamıştır. Yazar bu konuda çalışmaya devam etmiş ve 2019 yılında tezini çeşitli eklemeler yaparak kitap olarak yayınlamaya karar vermiştir.

Anahtar Kelimeler:

2020
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Hars Akademi Uluslararası Hakemli Kültür Sanat Mimarlık Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Hars Akademi Uluslararası Hakemli Kültür Sanat Mimarlık Dergisi