User Guide
Why can I only view 3 results?
You can also view all results when you are connected from the network of member institutions only. For non-member institutions, we are opening a 1-month free trial version if institution officials apply.
So many results that aren't mine?
References in many bibliographies are sometimes referred to as "Surname, I", so the citations of academics whose Surname and initials are the same may occasionally interfere. This problem is often the case with citation indexes all over the world.
How can I see only citations to my article?
After searching the name of your article, you can see the references to the article you selected as soon as you click on the details section.
 ASOS INDEKS
 Views 10
Salkaya Deresi ile Dambüyük Ovası Arasında Kalan Sahanın Elazığ /Turkey Florası
2013
Journal:  
Biyolojik Çeşitlilik ve Koruma
Author:  
Abstract:

Bu çalışma, Salkaya Deresi ile Dambüyük Ovası Arasında Kalan Sahanın Elazığ Kuzeybatısı florasını tespit etmek amacıyla yapılmıştır. 2009-2012 yılları arasında çalışma alanından 3283 bitki örneği toplanmıştır. Alandan toplanan bitki örneklerinin teşhisinden sonra 84 familya ve bu familyalara ait 374 cins ve bu cinslere ait tür, alttür ve varyete seviyesinde toplam 798 takson saptanmıştır. Bu taksonlardan 3 tanesi Pteridophyta, 795 tanesi Spermatophyta bölümlerine aittir. Spermatophyta bölümünde bulunan, Coniferophyta ve Magnoliophyta alt bölümleri ise sırasıyla 6 ve 789 takson içermektedir. Magnoliophyta alt bölümüne ait 789 taksonun, 686’sı Magnoliopsida, 103’ü ise Liliopsida sınıfına ait olduğu tespit edilmiştir. Toplam 85 takson Türkiye için endemiktir. Endemizm oranı %10.6’tür. 15 takson ise B7 karesi için yeni kayıt olarak saptanmıştır. Taksonların bitki coğrafyası bölgelerine göre dağılımı şöyledir: İranTuran 306 %38.5 , Akdeniz 36 %4.5 ve Avrupa-Sibirya 34 %4.1

Keywords:

Citation Owners
Information: There is no ciation to this publication.
Similar Articles












Biyolojik Çeşitlilik ve Koruma

Journal Type :   Uluslararası

Biyolojik Çeşitlilik ve Koruma