Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
  Atıf Sayısı 2
 Görüntüleme 9
RUSSIA’S POLICY IN CENTRAL ASIA DURING THE PUTIN ERA
2019
Dergi:  
Eurasian Research Journal
Yazar:  
Özet:

The period immediately after the end of the Cold War (1991–1999) is often viewed as post-imperial and marked by Russia’s loss of the areas it once dominated. During Boris Yeltsin’s presidency, Moscow’s foreign policy was largely driven by a Euro-Atlanticist concept that put the post-Soviet countries, including those in Central Asia, on the periphery of its interests. In contrast, Vladimir Putin after his accession to power adopted a “multipolar world” concept of foreign policy, envisaging the Kremlin’s dominance in the Eurasian heartland. This article employs empirical studies of cause-effect relationships that discuss the evolution of Russia’s foreign policy orienteers. In particular, it looks into the question of what Vladimir Putin aimed to achieve in Central Asia and whether he managed to accomplish his goals. The article argues that the geopolitical considerations are the main determinants of Russia’s approach to Central Asia, with other factors like security and policies towards the Russian community being distinctive to each state separately.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler








Eurasian Research Journal

Dergi Türü :   Uluslararası

Eurasian Research Journal