Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
  Atıf Sayısı 13
 Görüntüleme 4
Dağlık Karabağ Müzakerelerinin Geleceği
2017
Dergi:  
Avrasya Etüdleri
Yazar:  
Özet:

The Nagorno-Karabakh conflict is the longest unresolved dispute in the region. After the ceasefire agreement in 1994, there is a “no war no peace” situation, but every year tens of soldiers die in the armed clashes between Azerbaijan and Armenia on the border. Since 1992, the Minsk Group has been the mediator of the conflict. In this study, first, previously proposed solutions to the conflict will be examined; and after discussing the positions of the Azerbaijani and Armenian sides, the positions of the Minsk Group co-chairs, the USA, Russia and France, will be analyzed. Then, after the ineffectiveness of the Minsk Group and the reasons of this are examined, some suggestions will be made for a more successful negotiation process. Turkey’s role in the negotiation process needs to be strengthened. It will be useful to set up a smaller negotiating group, raise its level and increase its seriousness. Having a certain mediator for the process, and setting a specific calendar will move the negotiations more successfully. Russia is at the top of countries that are interested in the conflict today. As in the case of Syria, Russia and Turkey can take common steps towards an agreement on the Karabakh conflict

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Avrasya Etüdleri

Dergi Türü :   Ulusal

Avrasya Etüdleri