Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 44
 İndirme 13
Impersonal Narration in the Prose of Margit Kaffka, Emma Ritoók and Jolán Földes
2011
Dergi:  
Hungarian Cultural Studies
Yazar:  
Özet:

In this paper, I examine the ways in which women writers have contributed to literary modernity, and discuss approaches and rhetoric tropes that are able to convey the peculiarities of femininity. To this purpose, I have chosen to discuss a range of gendered prose poetry methods used by women writers of the first half of the 20th century that articulate the peculiarities of women’s identities. Inspired by feminist researchers Griselda Pollock and Rita Felski, I also examine instances and possible interpretations of gendered impersonal narration, such as the rhetoric of enumeration, overlapping cultural and fictional narratives, and the projection of feminine subjectivity onto objects. I also emphasize that we must take into account not only to the voice, language and personality of a character or narrator when examining constructs of their (feminine) self-image, but also other signs emerging elsewhere in the text.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




Hungarian Cultural Studies

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 459
Atıf : 29
Hungarian Cultural Studies