Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 57
 İndirme 24
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN GİRİŞİMCİLİK ÖZELLİKLERİNİN BEYİN BASKINLIK ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ: İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ İ.İ.B.F. İŞLETME BÖLÜMÜ ÖRNEĞİ
2010
Dergi:  
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar:  
Özet:

Abstract In the present study, the entrepreneurship characteristics of university students were analyzed and evaluated using a brain dominance analysis. The objective of the study was to determine whether entrepreneurship characteristics can be explained with the dominant part of the brain. A questionnaire was administered to Business Administration students enrolled at Inonu University, Faculty of Economics and Administrative Sciences. The study found that right brain functions of the students were more powerful than left brain functions. The findings were consistent with the following view: "In the formation and development of entrepreneurial characteristics, right brain functions are more effective than left brain functions". Key Words: Entrepreneurship, Brain Dominance Analysis, Department of Business Administration, University Students

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi

Alan :   İlahiyat

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 276
Atıf : 298
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi