Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 5
 Görüntüleme 116
 İndirme 22
Kürt-Nasturi İlişkileri ve Ağa Petros’un “Özerk Asuri Devleti Projesi” (1919-1923)
2015
Dergi:  
Sosyal ve Kültürel Araştırmalar Dergisi (SKAD)
Yazar:  
Özet:

England had an important military power on Persia and Iraq after World War I. In this period, English authorities politically promised the Kurds, Armenian and Nastorians to make them states. Their plans to establish an independent state where the borders of Turkey, Iran and Iraq intersected to secure the invasion region of the English accelerated the corruption of relationships of various ethnical groups and affected the corruption of relationships of the Kurds and the Nastorians. Effort by Aga Petros to establish one nation by bringing Assyrians, Kheldanis, Yaqubis, Nastorians and Marunî communities was a result of the rivalry between the Kurds and the Nastorians in accordance with the desire for becoming a state

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler






Sosyal ve Kültürel Araştırmalar Dergisi (SKAD)
Sosyal ve Kültürel Araştırmalar Dergisi (SKAD)