Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 3
 Görüntüleme 102
 İndirme 30
1929 KRİZİ SONRASINDA TÜRKİYE EKONOMİSİNDE İKTİSAT POLİTİKASI ARAYIŞLARI: İKTİSADİ DEVLETÇİLİK
2014
Dergi:  
Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
Yazar:  
Özet:

1929 Great Depression was caused questioning of economic liberalism, which was well acccepted until that time. Because of the Crisis, economic policies were drastically change in many countries. In this context, in Turkey, the étatism which was based on planned economy, had been intensly applied between the years 1929 and 1939. In consequence of economic policy which is unique for Turkey, a rapid increase in growth rate even during the crisis period, manifests the importance of the subject. The aim of this study, the lead to implementation of étatism, views of that policies and to indicate the results of étatism.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler


Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi