Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 7
 İndirme 1
Mediatization processes and forms of life: humans, robots and stories of passion
2016
Dergi:  
Intexto
Yazar:  
Özet:

Abstract The text aims at examining the ways in which emotional involvement between man and machine have been discussed in media cultural products, in order to identify and analyze the differences between these appropriations and, above all, the consequent changes in life forms that legitimize or not this sensitization phenomenon on the mediatization processes which materialize it. For this purpose, movies, television series and newspaper reports will be focused, in order to perceive the transition of the debate from the sphere of fiction to the microuniverse of information and public opinion, now that sciencefiction enters the media ambience with the status of updated forms of life. Downloads Download data is not yet available. Author Biographies Kati Caetano, Universidade Tuiuti do Paraná - UTP Professora titular do Programa de Comunicação e Linguagens da Universidade Tuiuti do Paraná-UTP, Curitiba, Brasil. Doutora em Letras pela FFLCH-USP, com pós-doutorados em Semiótica, Université de Limoges e EHESS-Paris, e em Ciências da Linguagem, Université de Paris VII e École Normale Supérieure de Lyon-França. Líder do grupo de Pesquisa INCOM - Interações Comunicacionais, Imagens e culturas digitais, cadastrado no diretório do CNPq. Sandra Fischer, Universidade Tuiuti do Paraná - UTP Professora titular do Programa de Comunicação e Linguagens da Universidade Tuiuti do Paraná-UTP, Curitiba, Brasil. Doutora em Ciências da Comunicação pela ECA-USP, com pós-doutorado em Cinema pela ECO-UFRJ. References AMOR e Sexo. Apresentado por Fernanda Lima. Rio de Janeiro: Rede Globo de Televisão, 23 jan. 2016. Duração 60 min. Exibição de uma máquina dotada de interação sexual.

Anahtar Kelimeler:

0
2016
Dergi:  
Intexto
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Intexto

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 791
Intexto