Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 9
First and northernmost record of Upeneus moluccensis (Actinopterygii: Perciformes: Mullidae) from the Sea of Marmara
2019
Dergi:  
Acta Ichthyologica et Piscatoria
Yazar:  
Özet:

The goldband goatfish, Upeneus moluccensis (Bleeker, 1855), is an Indo-West Pacific species, which has been reported as a Lessepsian migrant from the eastern Mediterranean Sea. The species has expanded its distribution range in the Mediterranean; individuals have been recorded from Israel, Lebanon, Libya, the south coast of Turkey, and the Aegean Sea. The aim of this study was to report the presence of U. moluccensis in the Sea of Marmara. The history of the Mediterranean records and the presence in the Sea of Marmara are discussed. A specimen of Upeneus moluccensis was collected with a beam trawl at 58 m depth, off Aksaz, the western Sea of Marmara during the MAREM (Marmara Environmental Monitoring) survey, on 21 June 2017. The fish (a female) was subjected to standard descriptive procedures and subsequently deposited in the collection of the MAREM (Marmara Environmental Monitoring) project, with the catalogue number LAR-182. Upeneus moluccensis is recorded for the first time from the Sea of Marmara, which expands its distributional range westward in the Mediterranean Sea (Aegean Sea). This new distribution record of Upeneus moluccensis also represents the global northernmost record of the species. The previous northernmost record was from 38deg;53prime;N in the northern Aegean Sea, and from about 35deg;12prime;N in its natural range (southern Japan).

Anahtar Kelimeler:

0
2019
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler








Acta Ichthyologica et Piscatoria

Dergi Türü :   Uluslararası

Acta Ichthyologica et Piscatoria