Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 3
A Comparative Performance Evaluation of Search Items and Experience Items in Amazon Customer Reviews
2021
Dergi:  
Natural Volatiles and Essential Oils
Yazar:  
Özet:

The accelerated growth of web users alongside developing the influence of online review web pages and social media has brought forth sentiment analysis assessment mining, which targets understanding what others think, assessments, comments and reviews about the item in social media, E-Commences sites, and so forth. The product review comments contributed by the customers have rich data about the use of the products. In this article, we have gathered reviews from Amazon.com by separating search items from experience items and we inspect the business effect of online reviews on product sales performance. This article looks at the impact of the degree of detail in an item review and the degree of analyst concurrence with it on the credibility of a review and customers' procurement expectations for search and experience items.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Natural Volatiles and Essential Oils

Alan :   Fen Bilimleri ve Matematik; Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 2.892
Atıf : 271
2023 Impact/Etki : 0.316
Natural Volatiles and Essential Oils