Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 8
Malignant Myoepithelioma Arising from the Submandibular Salivary Gland: A Case Report
2010
Dergi:  
Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Dergisi
Yazar:  
Özet:

Myoepithelioma accounts for less than 1% of all salivary gland tumors. It is generally located in the parotid gland, less often in the minor salivary glands of the oral cavity and in the submandibular gland. This tumor can be classified as benign or malignant on the basis of clinical and histological findings. Malignant myoepithelioma is even more rare, representing 0.2-0.45% of all salivary gland tumors. Only 27 cases with malignant myoepithelioma arising from a major salivary glands have previously been reported in the English literature. Diagnosis is based on histological and immunuhistochemical findings. Conservative surgery is the most accepted treatment choice. Radioterapy is only used when surgery is not considered feasible. In this study, a 61-year-old woman with submandibular gland malignant myoepithelioma was reported. Based on the English literature review, this case report represents the sixth case of malignant myoepithelioma of the submandibular salivary gland.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Dergisi

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 103
Atıf : 4
2023 Impact/Etki : 0.036
Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Dergisi