Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 8
Results of Archaeological Field Survey of the Našice Area in 2011
2012
Dergi:  
Annales Instituti Archaeologici
Yazar:  
Özet:

In 2011, specialists from the Institute of Archaeology and the Našice Local Heritage Museum carried out archaeological field survey of the Našice area, focussing on its eastern part. This survey continued with prospecting of Podgorač cadastral municipality, which was started in 2010. Within the period of one week, ten sites were registered, among which more frequent were late medivial sites, although prehistoric sites were not so far behind.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Annales Instituti Archaeologici

Dergi Türü :   Uluslararası

Annales Instituti Archaeologici