Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 17
 İndirme 1
A study of temperature's spatial distribution in Neuquen River valley through satellite imaging
2010
Dergi:  
Geograficando
Yazar:  
Özet:

This paper looks into the spatial distribution of brightness and surface temperature through the use of LAND SAT7 ETM+ and NO AA-AVHRR satellite imagery in the cultivated valley of the Neuquén river. Studying the spatial distribution of temperatures in an area with a somewhat complex terrain requires the use of a great density of meteorological measurements. It is often impossible to obtain the right density of the argometeorological network due to the high installation and maintenance costs. Remote sensors provide a large flow of information in various resolutions, at considerably lower costs. Determining the valley's warm and cold zones would allow for more efficient irrigation and frost-protection methods, and it would provide tools to improve the area's productive planning.

Anahtar Kelimeler:

0
2010
Dergi:  
Geograficando
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Geograficando

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 228
Geograficando