Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 18
 İndirme 2
Extraction of geometric and prosodic features from human-gait-speech data for behavioral pattern detection: Part I
2017
Dergi:  
Turkish Journal of Electrical Engineering and Computer Science
Yazar:  
Özet:

In this work, we extract prosodic features from subjects while they are talking while walking using human-gait-speech data. These human-gait-speech data are separated into 1D data (human-speech) and 2D data (human-gait) using the adaptive-lifting scheme of wavelet transform. We carry out extraction of prosodic features from human-speech data, such as speech duration, pitch, speaking rate, and speech momentum, using five different natural languages (Hindi, Bengali, Oriya, Chhattisgarhi, and English) for the detection of behavioral patterns. These behavioral patterns form real-valued measured parameters, stored in a knowledge-based model called the human-gait-speech model. Extraction of geometrical features from human-gait data, such as step length, energy or effort, walking speed, and gait momentum, is carried out for the authentication of behavioral patterns. In this paper, the data of 25 subjects of different ages, talking in five different natural languages while walking, are analyzed for the detection of behavioral patterns.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Turkish Journal of Electrical Engineering and Computer Science

Alan :   Mühendislik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 2.879
Atıf : 1.427
2023 Impact/Etki : 0.016
Quarter
Mühendislik Temel Alanı
Q4
109/114

Turkish Journal of Electrical Engineering and Computer Science