Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 5
Teachers’ Perspectives toward Educational Illustrations in Science Textbooks for Third Graders in Jordan
2021
Dergi:  
Kuram ve Uygulamada Eğitim Yönetimi
Yazar:  
Özet:

The study investigated perspectives of third grade teachers in Jordan toward educational illustrations included in science textbooks for third grade students. to achieve the goals of the study, the researchers developed a questionnaire to collect data consisting of (54) items distributed into five areas: the extent of clarity of the educational illustrations contained in the textbook, the scientific accuracy of the educational illustrations, educational illustrations relevance to subjects, educational illustrations relevance to students and diversity of the educational illustrations. The sample of the study consisted of (114) male and female teachers.  Results showed teachers' perspectives toward the scientific accuracy of educational illustrations were high, but their perspectives on the other aspects were moderate.

Anahtar Kelimeler:

0
2021
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Kuram ve Uygulamada Eğitim Yönetimi

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 881
Atıf : 17.967
2023 Impact/Etki : 0.055
Kuram ve Uygulamada Eğitim Yönetimi