Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 3
In Silico Analysis of Toehold-Aptamer Sequences Targeting the SARS-CoV-2 Nucleocapsid Protein Gene for Biosensor Development
2023
Dergi:  
Engineering Proceedings
Yazar:  
Özet:

: The COVID-19 pandemic has emphasized the need for rapid and affordable on-site virus detection. While enzyme-linked aptamer-based biosensors have proven effective, their utility for SARS-CoV-2 detection remains unexplored. We performed in silico analysis of three toehold-aptamer sequences targeting the SARS-CoV-2 nucleocapsid protein gene, with secondary and tertiary structures modeled using mFold and RNAComposer web servers. Molecular docking simulations were challenging due to computational and molecular constraints. Nevertheless, our findings indicate that experimental procedures to assess aptamer–target interactions in vitro under optimal assay conditions are feasible. Successful development of a biosensor using these aptamers could offer a quick and inexpensive method for SARS-CoV-2 detection, addressing the COVID-19 pandemic.

Anahtar Kelimeler:

0
2023
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Engineering Proceedings

Dergi Türü :   Uluslararası

Engineering Proceedings