Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 7
Genus Aconitum (Ranunculaceae) in the Ukrainian Carpathians and adjacent territories
2023
Dergi:  
Biodiversity Data Journal
Yazar:  
Özet:

The dataset represents a comprehensive collection of occurrence records concerning the genus Aconitum (Ranunculaceae) in the Ukrainian Carpathians and adjacent territories. It is based primarily on the results of critical revision of the main herbarium collections of the Carpathian region (i.e. LW, LWS, LWKS, KRA, KRAM, CHER, KW, UU and KWHU). Besides this, the dataset contains the data parsed (and taxonomically revised) from the published materials and other available sources (e.g. Karel Domin's Card Index).In total, 2,280 occurrence records of the genus Aconitum representatives distributed in the Ukrainian Carpathians were published.

Anahtar Kelimeler:

0
2023
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Biodiversity Data Journal

Dergi Türü :   Uluslararası

Biodiversity Data Journal