Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 1
Voices, Discourse and Identity in Chicano Narrative
2006
Dergi:  
Journal of American Studies of Turkey
Yazar:  
Özet:

In this essay I analyze the different narrative voices and ways of presenting characters’ speech and thought in Chicano fiction. The corpus of data used is from Sandra Cisneros’ novels: The House on Mango Street 1984, 19911 , Woman Hollering Creek 1991 and Caramelo 2002 and the theoretical framework applied is the ‘new stylistics’ approach proposed first by Fowler 1975 and developed later by Leech and Short 1981 , Fowler 1986 and Simpson 1993 . This approach basically consists of applying techniques and concepts of modern linguistics to the study of literature Leech & Short 1981: 1 . In particular, with this analysis I demonstrate how narrative techniques evolve in complexity as Cisneros’ novels emerge over time, specifically, how narrative voices and discourse presentations in her fiction run parallel to one of the key concepts in Chicano literature: identity conflict.

Anahtar Kelimeler:

0
2006
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Journal of American Studies of Turkey

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 431
Atıf : 42
Journal of American Studies of Turkey