Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 17
 İndirme 2
ONLINE LEARNING AMONG THE STUDENTS OF FISHERMEN COMMUNITY DURING COVID 19
2022
Dergi:  
The Online Journal of Distance Education and e-Learning
Yazar:  
Özet:

COVID 19 outbreak has significantly and severely impacted the education system worldwide. As a means to cope with this unforeseen situation, all the academic activities were shifted to the online platform. However, simply converting offline content online is not enough to provide learners with a unified digital learning experience. Proper learning conditions are equally important as the content delivered. Therefore, in this study, we aimed to discover the acceptance of online learning among school students from the marginalised fishermen community in Kerala, India. The study's findings indicate that students lack interest in online learning. They are facing many problems that diminish the actual benefit of online learning. This study suggests that the government should take adequate measures to provide impartial delivery of education by enhancing students' online learning experience.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








The Online Journal of Distance Education and e-Learning

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 667
Atıf : 193
2023 Impact/Etki : 0.025
The Online Journal of Distance Education and e-Learning