User Guide
Why can I only view 3 results?
You can also view all results when you are connected from the network of member institutions only. For non-member institutions, we are opening a 1-month free trial version if institution officials apply.
So many results that aren't mine?
References in many bibliographies are sometimes referred to as "Surname, I", so the citations of academics whose Surname and initials are the same may occasionally interfere. This problem is often the case with citation indexes all over the world.
How can I see only citations to my article?
After searching the name of your article, you can see the references to the article you selected as soon as you click on the details section.
 ASOS INDEKS
 Views 6
Kanser Hastaları İçin Psikososyal Destek Hizmetleri: Olgu sunumu
2016
Journal:  
Sağlık Akademisi Kastamonu
Author:  
Abstract:

Kanser dünyada temel bir sağlık sorunudur ve kronik bir hastalıktır. Kanser hastaları ve aileleri; sosyal izolasyon, rol değişiklikleri ve para sorunları ile sonuçlanan, acil yardım gerektiren  bir kriz yaşarlar. Psikososyal bakımın tıbbi bakım ile birlikte gerekli olmasının nedeni de budur. 1970'li yıllardan bu yana sağlık profesyonellerinin bakımın psikososyal yönlerine önem vermesi gerektiği belirtilmektedir. Hastalar ve aileleri ile çok daha fazla zaman geçiren bir mesleğin üyeleri olarak hemşireler; psikososyal bakımın, hastaların ve ailelerinin yaşam kalitesini artıran bir faktör  olduğunu hesaba katmalıdırlar. Bu çalışmanın amacı, T hücreli ALL klinik tanısı ile izlenen bir hastanın yakını ile baş etme konusunda, psikososyal destek birimi hemşirelerinin kosültasyon-liyezon hizmetlerinin klinik hemşirelere etkisini sunmaktır.

Keywords:

Citation Owners
Information: There is no ciation to this publication.
Similar Articles












Sağlık Akademisi Kastamonu

Journal Type :   other

Sağlık Akademisi Kastamonu