Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 8
 İndirme 1
Hemorrhagic complications in COVID-19: three women with pectoral hematoma and a review
2023
Dergi:  
Italian Journal of Medicine
Yazar:  
Özet:

Patients hospitalized with COVID-19 pneumonia are at risk for thrombotic complications. At the same time, they need respiratory support, and they frequently require nursing in a prone position. From March to May 2020, 57 patients with acute respiratory distress syndrome were admitted to our departments. Our therapeutic protocol included anticoagulant treatment and prone positioning. We have treated three obese women affected by severe pneumonia and pectoral hematoma with post-hemorrhagic anemia. We have already described two of these cases in our previous publication; in this new article, we describe a third similar case and review clinical reports from 2020 to 2022 about hemorrhagic complications during COVID-19. Reports confirm that pectoral hematomas and bleeding in unusual sites are a complication of COVID-19. Pectoral hematomas are likely to be related to COVID-19 severity, heparin dosage, and traumatism due to cough and pronosupination.

Anahtar Kelimeler:

0
2023
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Italian Journal of Medicine

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 471
Atıf : 9
Italian Journal of Medicine