Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 9
Antimicrobial Quality Assessment of Sea-Bass Fillets Treated with Pomegranate Peel Extract During Refrigerated Storage
2023
Dergi:  
Eurasian Journal of Agricultural Research
Yazar:  
Özet:

Maintaining the quality of seafood is a crucial concern because it is a highly perishable product. In this study, microbial changes in Sea-bass (Dicentrarchus labrax) fillets treated with pomegranate peel extract (PPE) in different concentrations (0.5%, and 1%) were examined during storage at 4±1oC. The Total Psychrophilic Bacteria (TPB), Total Mesophilic Bacteria (TMB), and Total Coliform Bacteria (TCB) were determined. The findings indicate that pomegranate peel extract has been found to inhibit the growth of psychrophilic, mesophilic, and coliform bacteria in sea bass fillets. In both concentrations (0.5 and 1%), the usage of PPE performed better than the control group, where this was quite obvious. Therefore, it may be inferred that adding PPE to sea bass fillets during refrigeration prevented microbiological deterioration and lipid oxidation. Accordingly, adding PPE can be recommended to retain the quality of sea bass fillets.

Anahtar Kelimeler:

0
2023
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




Eurasian Journal of Agricultural Research

Dergi Türü :   Uluslararası

Eurasian Journal of Agricultural Research