Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 8
 İndirme 1
Analytical study of seasonal impact on air pollution and proposed solution to improve the air quality.
2021
Dergi:  
Turkish Journal of Computer and Mathematics Education
Yazar:  
Özet:

When talking about air pollution, India is leading the world as per WHO [1] reported in Times Of India [2]. Considering which, its high time to concentrate even on the smallest causes of air pollution. In this paper researcher wants to emphasis on, the study of Air Quality Index (AQI) during rainy season, winter and summer seasons for last five years from 2014 to 2018 and analyze the causes of air pollution during these climate changes in Pune (Pimpri & Bhosari Air quality stations). This paper concentrates on the analysis of increase in the air pollution in winter season, further focusing on monthly analysis to find any impact of other factor on AQI and propose the solution to control it to some extent.

Anahtar Kelimeler:

0
2021
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Turkish Journal of Computer and Mathematics Education

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.706
Atıf : 102
2023 Impact/Etki : 0.071
Turkish Journal of Computer and Mathematics Education